Fiets- & Wandelroutes

 

 In Noord-Holland kan je oneindig veel fietsen en wandelen! Zo ook in de prachtige regio van Edam.                                     Stap op de fiets en laat je betoveren door de schilderachtige landschappen, pittoreske dorpjes en weidse natuur.               Of… wandel met de frisse Zuiderzeewind door je haren de mooiste routes en word elke kilometer verrast met een prachtig uitzicht. Gratis fiets- & wandelroutes zijn te vinden op de Camping Comfort app, in de receptie of bekijk deze alvast hieronder.

in Laag Holland (Noord-Holland)

Noord-Holland kent prachtige fietsroutes. Fiets door het oer-Hollandse landschap van Laag Holland. Ontdek leuke plekken van de regio tijdens je fietstocht en verrijk jouw kennis over de geschiedenis van het gebied. Met ruim 65 fietsroutes langs de knooppunten van het fietsnetwerk valt er genoeg te ontdekken in Noord-Holland en vind je eenvoudig de weg. Fiets door pittoreske dorpjes en historische steden en geniet van eindeloze vergezichten over landschappen met molens. Wat is jouw favoriete fietsroute?

 

Te voet door Laag Holland

Van groene boerenlandpaden en oer-Hollandse etappes tot stadswandelingen door de stad en idyllische dorpjes. Noord-Holland is de uitgewezen plek om te wandelen. Trek je stappers aan en laat je verrassen door bijzondere vergezichten, prachtige natuur en unieke landschappen. Wij hebben de 10 mooiste wandelroutes in Noord-Holland voor jou op een rijtje gezet.