skip to Main Content

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij wordt door velen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke en commerciële campings.

fototje

Ligging

De camping bevindt zich op loop- / fietsafstand van Edam aan de Zeevangszeedijk midden in het veenweidegebied van de Zeevang. In het voorjaar rijk bezocht door weidevogels zoals de grutto, kievit en tureluur. Ga per fiets op ontdekkingstocht door de schilderachtige omgeving met weidse uitzichten (gratis fiets- en wandel routes te verkrijgen) of geniet van water(sport)plezier op en rondom het IJsselmeer.

Boerderij

Naast de boerencamping met uitsluitend toeristische plaatsen bestaat ons bedrijf uit een veehouderij met melkkoeien. Ook is er een hangbuikzwijntje en zijn er kippen aanwezig. Je kunt kennismaken met de melkveehouderij en zien hoe de koeien gemolken worden.

IMG_3454

Staanplaatsen

De ruime staanplaatsen (100-120 m2), bevinden zich aan de noordzijde van het bedrijf, en zijn voorzien van elektriciteit (6 ampere). Deels met verhard plateau tbv de voortent/luifel.

Sanitair

Het verwarmde toiletgebouw heeft modern, schoon en fris sanitair. Bestaande uit 5 douches, 6 toiletten, een familiedouche, een babybadje, mindervalide toilet/ douche, wascabines, was- en afwas gelegenheid. Gebruik van warm water en douche is gratis. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig.

Legionella – vrij
Bij ons is veiligheid een vanzelfsprekendheid. Reden waarom we graag voldoen aan de eisen die daaraan door de overheid worden gesteld.
Wij bieden onze gasten de zekerheid, dat onze waterinstallatie gecertificeerd legionella-vrij is.

Huisdieren

Op de camping dient de hond aan de lijn te worden gehouden en het dier moet buiten het terrein worden uitgelaten.

Zwemgelegenheid

Door middel van een trap over de dijk is het recreatiestrandje met zwemsteiger aan het IJsselmeer te bereiken met volop zwem-, vis- en watersport mogelijkheden. In Volendam (op fietsafstand) is een subtropisch zwemparadijs.

Speeltoestellen

Voor de kinderen zijn er een schommel, glijbaan, een grote trampoline en skelters aanwezig.

Receptie

In de receptie kunt u terecht om aan- en af te melden, voor folders, fietsroutes en verdere informatie.

Overige

De camping beschikt over:

  • Gratis WiFi voor gehele camping
  • Fietsenstalling met oplaadpunt voor electrische fietsen
  • Boerderij kantine met TV en leestafel
  • Stortplaats campers
  • AED apparaat
Faciliteiten

Back To Top