skip to Main Content

Der Campingplatz

Immer mehr Urlauber wünschen einen Aufenthalt an ländlicher Lage. Viele bevorzugen die Ruhe des Landes und den Kontakt mit dem Landleben vor einem Aufenthalt auf großen, unpersönlichen und kommerziellen Campingplätzen.

 

 

 

Ligging

De camping bevindt zich op loop- / fietsafstand van Edam aan de Zeevangszeedijk midden in het veenweidegebied van de Zeevang. In het voorjaar rijk bezocht door weidevogels zoals de grutto, kievit en tureluur. Ga per fiets op ontdekkingstocht door de schilderachtige omgeving met weidse uitzichten (gratis fiets- en wandel routes te verkrijgen) of geniet van water(sport)plezier op en rondom het IJsselmeer

Staanplaatsen

De ruime staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (6 ampere). Tevens zijn er extra grote staanplaatsen en speciale (verharde) camperplaatsen beschikbaar.

De staanplaatsen zijn grotendeels voorzien van verhard plateau tbv de voortent/luifel.

Boerderij & dierenweide.

Naast de camping hebben wij ook een boerderij met melkkoeien en een dierenweide. Maak kennis met de varkentjes Gijs en Geertje, de geitjes Jelke en Fien of de schaapjes en konijnen. Het is toegestaan de hokken te betreden (muv de varkentjes) en de dieren te aaien.  

 

 

Sanitair

Het verwarmde toiletgebouw heeft modern, schoon en fris sanitair. Bestaande uit 5 douches, 6 toiletten, een familiedouche, een babybadje, mindervalide toilet/ douche, wascabines, was- en afwas gelegenheid. Gebruik van warm water en douche is gratis. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig.

Legionella – vrij
Bij ons is veiligheid een vanzelfsprekendheid. Reden waarom we graag voldoen aan de eisen die daaraan door de overheid worden gesteld.
Wij bieden onze gasten de zekerheid, dat onze waterinstallatie gecertificeerd legionella-vrij is.

Pizza

Verse pizza’s met onze pizza service!

Geen zin om te koken? Minimaal 1 x per week zijn er heerlijke pizza’s te bestellen!

 

Huisdieren

Op de camping dient de hond aan de lijn te worden gehouden en het dier moet buiten het terrein worden uitgelaten.

Zwemgelegenheid

Door middel van een trap over de dijk is het recreatiestrandje met zwemsteiger aan het IJsselmeer te bereiken met volop zwem-, vis- en watersport mogelijkheden. In Volendam (op fietsafstand) is een subtropisch zwemparadijs.

Speeltoestellen

Voor de kinderen zijn er een schommel, glijbaan, een grote trampoline en skelters aanwezig. Ook is er een tafeltennistafel, dartbord en tafelvoetbalspel. 

Receptie

In de receptie kunt u terecht om aan- en af te melden, voor folders, fietsroutes en verdere informatie.

Overige

De camping beschikt over:

  • Gratis WiFi voor gehele camping
  • Fietsenstalling met oplaadpunt voor electrische fietsen
  • Boerderij kantine met TV
  • Stortplaats campers
  • AED apparaat
Faciliteiten

Back To Top