skip to Main Content

Corona Protocol Camping Zeevangshoeve

Hieronder volgen de maatregelen die in onze ogen nodig zijn om een verblijf op onze camping zo veilig mogelijk te maken en passend in de 1,5 m realiteit:

–              Alle gasten moeten gezond/klachtenvrij zijn. Als je klachten hebt, dan blijf je thuis en eventueel blijft het hele gezin binnen. Dit laat geen ruimte om dan naar een camping te gaan. We doen hier dus een beroep op het gezonde verstand en het bewust omgaan met de regels zoals die nu al in het hele land gelden.

–              Aanmelden: Maximaal 1 persoon in de receptie. De corona richtlijnen en de algemene voorwaarden worden bij aankomst (op gepaste afstand) overhandigd. Evenals het informatiepakket en de wifi code.

–             Bij voorkeur digitaal betalen voor de geplande periode. Dit kan veilig middels de IDEAL link op de reserveringsbevestiging. Tevens is het mogelijk (contactloos) per pin te betalen in de receptie.

–             Gasten zijn verplicht zich op de camping aan de geldende de richtlijnen, 1,5 meter, niezen in elleboog, etc. te houden. Indien men zich niet aan de regels houdt kan dit verwijdering van de camping als gevolg hebben. Indien handhavers op de camping komen en misstanden aantreffen, zijn de bekeuringen voor de gasten zelf.  Bekeuringen als gevolg nalatigheid kampeerders en opgelegd aan de camping,  worden verhaald op de kampeerders.

GEBRUIK SANITAIRE VOORZIENING;

–             Beperk zo veel mogelijk het gebruik van de sanitaire voorziening (afwassen kan ook op de kampeerplek)

–              Gebruik de desinfecterende handgel bij binnenkomst.

–              Sanitaire voorziening is ten behoeve van schoonmaak geheel gesloten tussen 11.00 – 12.00 uur.

Na gebruik douche wanden en zitje drogen met wisser. Douchekraan, deurknop en contactoppervlakken inspuiten met desinfectiemiddel (is aanwezig) zodat na elke douchebeurt de hygiëne gewaarborgd blijft. Hiervoor zijn de kampeerders zelf verantwoordelijk. Dit wordt uiteraard stelselmatig gecontroleerd door de eigenaar.

Tevens zijn er een drietal (warme) buiten douches beschikbaar waar in badkleding gedoucht kan worden.

Stortplaatsen voor het chemische toilet en vuilwater bevinden zich in de buitenlucht. Deze mogen gebruikt worden, waarbij men ook voldoende ruimte in acht houdt en men op gepaste  afstand wacht als iemand anders een toilet aan het legen is.

Kranen bevinden zich in de buitenlucht. Deze mogen gebruikt worden, waarbij men ook voldoende ruimte in acht houdt en men op gepaste  afstand wacht als iemand anders deze gebruikt.

Het is beperkt toegestaan om visite van buiten de camping te ontvangen (max. 2 pers.), dit met inachtneming van de corona-maatregelen.

Deze maatregelen doen een beroep op het gezonde verstand van iedere kampeerder en wij gaan er van uit dat als mensen besluiten op onze camping te gaan staan, ze al deze maatregelen ook op de camping zullen honoreren en in acht zullen nemen.

Met vriendelijke groet,

Dirk & Ineke

 

Annuleren of wijzigen wegens Corona virus

Indien u vanwege het corona virus de reservering wenst te annuleren of te wijzigen. Dit graag schriftelijk doorgeven.

Faciliteiten

Back To Top